Ruime winst voor Heracles Almelo Futsal in Venray

Heracles Almelo Futsal speelde vrijdagavond weer een beetje als vanouds. Met veel passie en strijd werd FC Coronaas aan de kant gezet en na een ruststand van 1-2 werd er met ruime cijfers (1-9) gewonnen. Hoofdtrainer Noel Oude Bennink keek tevreden terug op een meer dan verdiende overwinning.

Na een aftastend begin is Heracles Almelo Futsal halverwege de eerste helft duidelijk de bovenliggende ploeg. Spits Stan Nijhuis drukt dit uit in een goal in de 16e minuut. Niet veel later maakt Abdullah Aykutlu verdiend de 0-2. Vlak voor rust doet FC Coronaas nog iets terug en schiet van afstand de 1-2 binnen.

In de tweede helft gaat het snel. Heracles Almelo Futsal komt goed de kleedkamer uit en zet vroeg druk. Dat resulteerd in goals van Jayden Sapulete (2x) en opnieuw Abdullah Aykutlu, 1-5. Duncan Gloudemans maakt in minuut 34 de 1-6 en Boaz Smits prikt er ook nog 2 in, 1-8. Aanvoerder Serhat Sakru voegt nog even een goal aan zijn totaal toe. Eindstand 1-9!

Prima prestatie en een welkome overwinning na een moeizame start van het seizoen voor Heracles Almelo Futsal. Momenteel bezet het de 7e plaats op de ranglijst met 7 punten uit 5 wedstrijden.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Duncan Gloudemans, Jayden Sapulete, Andrej Piljic, Boaz Smits, Ismar Maglajlic, Stan Nijhuis, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama.

Volgende wedstrijd:
datum: vrijdag 27 oktober
aanvang: 20:30 uur
locatie: Topsporthal IISPA
tegenstander: Botafogo