Opnieuw grote overwinning voor Heracles Almelo Futsal

Heracles Almelo Futsal heeft gisteravond opnieuw een grote overwinning geboekt. Dit maal was het team van trainer Noel Oude Bennink een maatje te groot voor Walk Inn Boys. Het team uit Nijkerk was onder de indruk van de entourage en volle tribunes. Toch kwam het op 0-1, maar daarmee was meteen alle kruit verschoten. Heracles Almelo Futsal won na een 4-1 ruststand en een 8-1 eindstand uiteindelijk opnieuw met ruime cijfers.

Vanaf de aftrap is duidelijk dat Walk Inn Boys op bezoek komt om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Het graaft zich in en speelt op de counter. Dat lukt aardig, want in minuut 5 wordt het 0-1 uit een snelle counter. Heracles Almelo Futsal blijft rustig spelen en komt al snel op gelijke hoogte. Spits Stan Nijhuis schiet de bal hard en geplaatst in de rechter kruising. Halverwege de 2e helft wordt het 2-1. Hugo Seckel zet de aanval zelf op en rond af door de benen van de keeper. 4 minuten voor rust is het Andrej Piljic die vol druk zet op de keeper, een goede sliding maakt en Stan Nijhuis in staat stelt om de bal simpel binnen te tikken en zijn 2e van de avond te maken, 3-1. In de laatste minuut van de 1e helft maakt spits Stan Nijhuis zijn hattrick compleet en schiet de 4-1 binnen.

In de tweede helft gaat Heracles Almelo Futsal door met zoeken naar gaatjes in de verdediging van Walk Inn Boys. Jayden Sapulete vind deze als eerste en maakt in de 6e minuut na rust de 5-1. Niet veel later wordt het 6-1 door een doelpunt van Yavuz Atesci. Tien minuten voor tijd maakt Stan Nijhuis de 7-1. Het slot is voor Jayden Sapulete die met zijn 2e goal van de avond de eindstand van 8-1 op het scorebord schiet. Door de winst behoudt Heracles Almelo Futsal zijn voorsprong op de naaste concurrenten en blijft het bovenaan staan in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Esmaeil Azimi Fashi, Stan Nijhuis.

Aanstaande vrijdag, 29 april, wederom een thuiswedstrijd, de 3e op rij. RKSV Driel is in de Topsporthal van de IISPA daarbij de tegenstander. Aanvang 20:45 uur.

#futsal #heraclesalmelo #almelo