Kampioenschap in zicht voor Heracles Almelo Futsal na winst op RKSV Driel

Heracles Almelo Futsal heeft gisteravond opnieuw een grote overwinning geboekt. Ditmaal ging RKSV Driel ten onder in een kolkende IISPA. Volgens ingewijden zaten er 600 supporters op de tribune, een fantastische steun voor het team van trainer Noel Oude Bennink. Heracles Almelo Futsal won na een 5-1 ruststand en een 8-2 eindstand met ruime cijfers. Met deze overwinning is een volgende stap gezet richting een kampioenschap in de Topklasse-E.

De uitwedstrijd in Driel werd eerder dit seizoen nipt verloren dus Heracles Almelo Futsal had iets recht te zetten. En dat was vanaf de aftrap te zien. Ook RKSV Driel wilde er gelukkig een wedstrijd van maken, dat leverde mooie duels op. Jayden Sapulete, de laatste weken in bloedvorm, opent in de 4e minuut de score, 1-0. Ook Stan Nijhuis, de spits die het netje de afgelopen wedstrijden aardig weet te vinden, scoort, 2-0. RKSV Driel doet in de 10e minuut iets terug, 2-1.

Halverwege de 1e helft moet een speler van Driel met rood het veld verlaten na een slaande beweging. Uit de man meer situatie is het opnieuw Jayden Sapulete die scoort, 3-1. Niet veel later is het Abdullah Aykutlu die na goed doorzetten de 4-1 binnenprikt. In de laatste minuut van de eerste helft maakt Stan Nijhuis zijn 2e van de avond, 5-1.

RKSV Driel geeft nog niet op en blijft ook in de 2e helft hartstochtelijk aanvallen. Echter, aanvoerder Serhat Sakru maakt aan alle illusies een eind en schiet in de 10e minuut de 6-1 binnen. Aron Nijland maakt zijn debuut en is dicht bij een treffer. Halverwege de 2e helft maakt Yavuz Atesci er na een mooi uitgespeelde aanval 7-1 van. Driel doet nog iets terug en maakt de 7-2. Het slotakkoord is voor Serhat Sakru. In de laatste minuut maakt hij zijn 2e van de avond, 8-2. Door de winst behoudt Heracles Almelo Futsal zijn voorsprong op de naaste concurrenten en blijft het bovenaan staan in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Aron Nijland, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Stan Nijhuis.

Woensdag 11 mei reist Heracles Almelo Futsal af naar Enschede voor de derby tegen Drienerlo. Aanvang 21:00 uur.

#futsal #heraclesalmelo #almelo