Heracles Almelo Futsal wint van FC Brasil ‘77

Heracles Almelo Futsal blijft winnen in de eerstedivisie-c. De promovendus won gisteravond thuis van FC Brasil ’77 en verstevigde daarmee de 2e plek op de ranglijst. Heel makkelijk ging het zeker in de 1e helft niet. FC Brasil ’77 timmerde het achterin dicht en speelde op de counter. Heracles Almelo Futsal speelde in een te laag tempo. Na een 2-1 ruststand ging het tempo omhoog en werd het uiteindelijk 8-2 in het voordeel van de Almeloërs.

Heracles Almelo Futsal oogt niet scherp en begint rommelig aan de wedstrijd tegen FC Brasil ’77. Het is zoeken naar een gaatje in de hechte defensie van deze tegenstander. Het tempo lijkt daarbij ook iets te laag. In de 5e minuut komt FC Brasil ’77 zelfs op een 0-1 voorsprong. Jayden Sapulte, niet geheel fit, maakt in de 8e minuut de 1-1. Drie minuten later maakt Andrej Piljic de 2-1 na vroeg storen en balverlies van FC Brasil ’77. Tevens de ruststand.

In de 2e helft zien we een ander Heracles Almelo Futsal. Het baltempo is veel hoger en er zit meer energie in het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink. Spits Stan Nijhuis maakt met links de 3-1 in minuut 26. Daarna gaat het snel. Een minuut later is het opnieuw Stan Nijhuis die na een soort pirouette de 4-1 maakt. Vervolgens maakt Andrej Piljic in minuut 29 de 5-1 met een geplaatst schot en een minuut later de 6-1 (zijn 3e van de avond) na een mooie combinatie met aanvoerder Serhat Sakru.

Spits Stan Nijhuis wil er ook nog een paar maken en dat doet hij. In minuut 33 maakt hij de 7-1, in minuut 34 de 8-1, zijn 4e van de avond. FC Brasil ’77 doet in minuut 35 nog iets terug. Eindstand:8-2

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Duncan Gloudemans, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Huseyin Tatci en Furkan Ocalan.

Volgende wedstrijd:
datum: 10 maart
aanvang: 21:10 uur
locatie: Sporthal de Schelp
tegenstander: ZVV Urk