Heracles Almelo Futsal wint van Drs. Vijfje

Heracles Almelo Futsal blijft het goed doen in de eerstedivisie-c. De promovendus won na de winteronderbreking gisteravond thuis van G.S.F.V. Drs. Vijfje uit Groningen en verstevigde daarmee de 2e plek op de ranglijst. Heel makkelijk ging het echter niet. Drs. Vijfje speelde vooral verdedigend en fysiek goed en bleef lang in de wedstrijd. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 5-2 in het voordeel van de Almeloƫrs.

Heracles Almelo Futsal maakt het spel in deze wedstrijd tegen Drs. Vijfje, maar het is moeilijk om een gaatje te vinden in de hechte defensie van deze studentenvereniging uit Groningen. Het tempo lijkt daarbij ook iets te laag. Toch lukt het de Almeloƫrs in de 11e minuut om de score te openen. Na een splijtende pass van Stan Nijhuis scoort Tim Burnama bij de 2e paal, 1-0. In minuut 17 wordt de score verdubbeld door Heracles Almelo Futsal. Na een zeer goede spelhervatting van keeper Joey Hunting neemt Andrej Piljic de bal uit de lucht fantastisch aan en werkt beheerst af, 2-0, tevens de russtand.

Drs. Vijfje komt goed uit de kleedkamer en maakt in minuut 23 de aansluitingstreffer, 2-1. Heracles Almelo Futsal moet aan de bak en schakelt een tandje bij. Spits Stan Nijhuis vergroot in minuut 27 de marge na een mooie individuele actie, 3-1. Drs. Vijfje blijft goed meedoen en uit een counter komt het zelfs op 3-2. De wedstrijd blijft daardoor spannend en is zeker nog niet gespeeld. Keeper Joey Hunting redt een paar keer goed.

In minuut 33 is het toch weer Stan Nijhuis die na een mooie kapbeweging 4-2 maakt. Drie minuten voor tijd zet Andrej Piljic de eindstand op het scorebord, 5-2. Een prima overwinning op een goede en leuke tegenstander. Door deze overwinning blijft Heracles Almelo Futsal bovenin uitstekend meedoen.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Huseyin Tatci en Furkan Ocalan.

Volgende wedstrijd:
datum: 20 januari
aanvang: 21:00 uur
locatie: IISPA
tegenstander: LZV / Kuypers H&W

#heraclesalmelo
#futsal
#almelo