Heracles Almelo Futsal wint uit bij FC Brasil ‘77

Heracles Almelo Futsal is de competitie goed gestart. Tegen een al heel lang ongeslagen FC Brasil ’77 werd, na een verhitte slotfase, met 2-3 gewonnen. Met negen punten uit drie wedstrijden staat Heracles Almelo Futsal op basis van het doelsaldo nu bovenaan in de Topklasse-E.

Na een aftastend begin en een paar kleine kansjes aan beide kanten komt FC Brasil ’77 op 1-0 na een fout achterin bij Heracles Almelo Futsal. Het antwoord van Heracles Almelo Futsal laat niet lang op zich wachten. Uit een snoeiharde vrijetrap wordt het 1-1, tevens de ruststand.

Na de pauze is Heracles Almelo Futsal de betere ploeg. Meerdere kansen worden om zeep geholpen. Na een zeer goed uitgespeelde aanval wordt het snel 1-2. Met nog 10 minuten op de klok loopt Heracles Almelo Futsal uit naar 1-3. Geheel onnodig komt FC Brasil ’77 in een rommelige slotfase nog terug tot 2-3. In het tumult dat ontstaat krijgt hoofdtrainer Noel Oude Bennink rood voor commentaar op de leiding.

In de laatste minuten van de wedstrijd komt Heracles Almelo Futsal niet meer in de problemen, wint het zijn 3e wedstrijd op rij en wordt de koppositie in de Topklasse-E gepakt.

Volgende week vrijdag, 15 oktober, speelt Heracles Almelo Futsal zijn 2e thuiswedstrijd van het seizoen. Om 20:45 uur is SSA DVC Dedemsvaart de tegenstander in de topsporthal van de IISPA.