Heracles Almelo Futsal wint topper van Futsal Winsum

Heracles Almelo Futsal blijft het goed doen in de eerstedivisie-c. De promovendus won gisteravond thuis opnieuw, nu tegen de nummer 3 en directe concurrent Futsal Winsum. De topsporthal van de IIspa zat propvol en zeker in de 1e helft liet het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink zich aan het publiek van zijn beste kant zien. Na een 5-0 ruststand stond er in Almelo uiteindelijk 7-1 op het scorebord tegen een vrijwel kansloos Futsal Winsum. Door deze 6e overwinning op rij staat Heracles Almelo Futsal voorlopig stevig op de 2e plek van de ranglijst.

De 1e helft gisteravond was om van te smullen. In hoog tempo golfde het spel op een neer, waarbij Heracles Almelo Futsal de tegenstander ook nog eens vol onder druk hield. Dat leverde veel kansen op, waarvan spits Stan Nijhuis in de 5e minuut er 1 benutte, 1-0.  Vijf minuten later maakt Abdullah Aykutlu de 2-0 na een hele scherpe assist van Boaz Smits. Een minuut daarna staat het 3-0, opnieuw is het Abdullah Aykutlu die het net vind. In minuut 18 maakt Tim Burnama, na een goed uitgespeelde aanval, de 4-0. In de laatste minuut voor rust maakt Stan Nijhuis de 5-0.

De 2e helft begint met een zeldzaam foutje van keeper Joey Hunting, die de rest van de avond weer prima zijn goal verdedigde, 5-1. Het tempo blijft hoog, met kansen aan beide kanten. Aanvoerder Serhat Sakru zet in minuut 25 de 6-1 op het scorebord na een geweldige actie van de sterk spelende Yavuz Atesci. De wedstrijd is dan definitief gespeeld. Heracles Almelo Futsal komt geen moment in de problemen. Stan Nijhuis maakt zijn 3e van de avond met een schot in de kruising en bepaald de eindstand op 7-1.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Andrej Piljic, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Boaz Smits, Hugo Seckel en Furkan Ocalan.

Volgende week is Heracles Almelo Futsal vrij. De week erop, vrijdag 2 december, staat de topper tegen koploper ZVV Ede op het programma!

Volgende wedstrijd:
datum: 2 december
aanvang: 20:45 uur
locatie: van der Knaaphal, Ede
tegenstander: ZVV Ede

#heraclesalmelo
#futsal
#almelo