Heracles Almelo Futsal wint topper in Hardenberg

Heracles Almelo Futsal heeft vanavond zijn koppositie in de Topklasse-E verstevigd door een 0-4 overwinning te boeken bij de nummer 2 HHC Hardenberg. Heracles Almelo Futsal was deze avond duidelijk de bovenliggende ploeg en maakte het verschil met name op individuele klasse.

In het begin van de 1e helft zijn de kansen voor het team uit Almelo. Alleen Jayden Sapulete weet er daarvan 1 te benutten. In de 8e minuut maakt hij na een snelle counter de 0-1. De wedstrijd komt daarna wat meer in balans. Het spel wordt er overigens niet beter op. Beide teams spelen slordig. Daardoor wordt er tot aan de rust niet meer gescoord.

Het begin van de 2e helft is voor HHC. Echter, in de 9e minuut is het spits Stan Nijhuis die na een goede individuele actie de 0-2 maakt. Heracles Almelo Futsal controleert hierna de wedstrijd en komt niet meer in de problemen. 3 minuten na de 0-2 is het Andrej Piljic die met een zeer bekeken schot de 0-3 binnenschiet.

In de laatste minuten van de wedstrijd wordt een overtreding van Heracles Almelo Futsal nog bestraft met geel. Maar ook met een man minder weet Heracles Almelo Futsal nog te scoren. Het is opnieuw Andrej Piljic die scoort en de eindstand van 0-4 op het scorebord zet waarmee Heracles Almelo Futsal zijn koppositie verstevigd.

Selectie Heracles Almelo Futsal

Joey Hunting, Jayden Sapulete, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Stan Nijhuis, Tim Burnama, Andrej Piljic en Hugo Seckel.

 

Volgende wedstrijd vrijdag 26 november om 21:00 uur in Driel tegen RKSV Driel 1 in sporthal de Helster.