Heracles Almelo Futsal wint thuis van AGOVV 2

Heracles Almelo Futsal heeft in een volle Topsporthal van de IISPA opnieuw gewonnen. AGOVV 2 ging met 6-1 terug naar Apeldoorn. Door de winst behoud Heracles Almelo Futsal zijn voorsprong op de naaste concurrenten en blijft het bovenaan staan in de Topklasse-E.

Na een aftastend begin is het aanvoerder Serhat Sakru die met een hard schot de wedstrijd openbreekt. In de 15e minuut maakt hij de 1-0. Twee minuten later is het opnieuw raak. André Piljic maakt na een fraaie individuele actie 2-0.

5 minuten voor rust is het Abdullah Aykutlu die na goed doorzetten ietwat gelukkig de 3-0 maakt. De mooiste goal van de avond komt ook van zijn voet. Na een leep wippertje over de keeper maak hij nog voor rust 4-0.

De tweede helft begint Heracles Almelo Futsal vel en na 3 minuten staat het al 5-0. Jayden Sapulete tekent ervoor met een mooi geplaatst schot. De spanning is er nu wel af. AGOVV doet iets terug en maakt 5-1.

Na geel voor Heracles Almelo Futsal weet AGOVV met een man meer niet te scoren. Vier minuten voor tijd schiet Stan Nijhuis met een hard schot de eindstand van 6-1 op het scorebord.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1

Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Esmaeil Azimi Fashi, Iván Munôz Boza, André Piljic.

Volgende week wederom om 20:45 uur een thuiswedstrijd. Drienerlo 1 uit Enschede is dan de tegenstander.