Heracles Almelo Futsal wint thuis tegen Morado CF

Heracles Almelo Futsal 1 is de hervatting van de competitie goed begonnen en heeft zijn eerste wedstrijd na de lange onderbreking in winst omgezet. In de topsporthal van de IISPA werd een 3-0 overwinning geboekt op Morado CF 1 uit Nijmegen.

Heracles Almelo Futsal is deze avond gebrand, dat zie ja aan alles. Er wordt vel gestart en Morado CF wordt direct onder druk gezet. Dat levert een goal op van Abdullah Aykutlu. Na een aanval over veel schijven en langdurig balbezit rond hij door de benen van de keeper af, 1-0.

Heracles Almelo Futsal blijft drukken. Morado CF voetbalt zich een paar keer goed onder de druk uit en komt een paar keer 1 op 1 voor de goal. Maar doelman Joey Hunting is deze avond weer ijzersterk. Met katachtige reflexen houd hij zijn doel schoon.

In de 12e minuut wordt het 2-0. Opnieuw via een goed uitgespeelde aanval. Deze keer is het aanvoerder Serhat Sakru die prima afrond. Heracles Almelo Futsal gaat door en 5 minuten later staat de 3-0 op het scorebord. Esmaeil Azimi Fashi schiet de bal hard achter de keeper van Morado CF. 3-0 is tevens de ruststand.

De 2e helft is minder aantrekkelijk. Morado CF verdedigd stug en kan niet iets forceren, Heracles Almelo Futsal krijgt wel kansen, maar de bal in de goal schieten lukt niet. Daardoor blijft het 3-0. Met deze overwining blijft Heracles Almelo Futsal koploper in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Duncan Gloudemans, Stan Nijhuis, Esmaeil Azimi Fashi.

Volgende week vrijdag, 18 februari, speelt Heracles Almelo Futsal 1 zijn volgende wedstrijd. Het reist dan af naar Nijkerk waar Walk Inn Boys 1 de tegenstander is. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal  de Corlaer. Aanvang 21:00 uur.