Heracles Almelo Futsal wint thuis tegen ATIK

Heracles Almelo Futsal 1 heeft ook zijn tweede wedstrijd in de competitie gewonnen. In de topsporthal van de IISPA werd een 3-0 overwinning geboekt op ATIK 1 uit Apeldoorn.

Heracles Almelo Futsal gaat in deze 1e thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen meteen vel van start. Aangemoedigd door vele supporters die deze avond de moeite hebben genomen om het team van hoofdtrainer Noël Oude Bennink te steunen, is het Jayden Sapulete die al in de 2e minuut met links hard in het dak van de goal de 1-0 op het scorebord schiet.

Het publiek gaat er eens goed voor zitten, echter, de wedstrijd komt niet ‘los’. Atik verdedigd stug, bij Heracles Almelo Futsal ligt het baltempo net iets te laag. Voor de wedstrijd is het leuk, want deze blijft spannend. En ATIK komt er af en toe gevaarlijk uit.

In de 2e helft zien we hetzelfde spelbeeld. Heracles Almelo Futsal domineerd en speelt zeer geconcentreerd. ATIK beperkt zich tot verdedigen en wacht op een foutje. Tot 5 min. voor tijd blijft de 1-0 op het scorebord staan, maar dan is het aanvoerder Serhat Sakru die de marge verdubbeld en de 2-0 maakt na goed voorbereidend werk van Yavuz Atesci.

ATIK probeert nu iets te forceren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte. Dit levert een aantal grote kansen op voor Heracles Almelo Futsal, maar de doelman van ATIK keept uitstekend. Uiteindelijk is het Andrej Piljic die op aangeven van Tim Burnama de 3-0 binnenschiet, tevens de eindstand.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Duncan Gloudemans

Aanstaande maandag, 27 september, speelt Heracles Almelo Futsal 1 zijn volgende wedstrijd. In de topsporthal van de IISPA is in de bekercompetitie Heracles Almelo Futsal 3 de tegenstander. Aanvang 20:30 uur.