Heracles Almelo Futsal wint ruim in Nijkerk

Heracles Almelo Futsal heeft vanavond opnieuw een overwinning geboekt. In Nijkerk werd na een wat rommelig begin Walk Inn Boys vrij gemakkelijk aan de kant gezet. Na een 0-5 ruststand werd uiteindelijk een 2-9 overwinning geboekt. Met 30 punten uit 11 wedstrijden blijft Heracles Almelo Futsal aan de leiding in de Topklasse-E.

Na een ‘onrustig’ begin van de wedstrijd pakt Heracles Almelo Futsal de regie en is het Tim Burnama die 0-1 maakt. Niet veel later is het aanvoerder Serhat Sakru die voor 0-2 en ook voor 0-3 tekent. Andrej Piljic maakt de 0-4 en spits Stan Nijhuis zet een 0-5 ruststand op het scorebord.

De 2e helft geeft hetzelfde beeld. Walk Inn Boys is eigenlijk onmachtig en krijgt al snel de 0-6 tegen. Het is Stan Nijhuis die zijn 2e maakt. De 0-7 komt van de voet van Yavuz Atesci. Heracles Almelo Futsal neemt wat gas terug. Prompt scoort Walk Inn Boys. Het wordt 1-7 en 2-7. Het laatste woord is echter weer aan Heracles Almelo Futsal. Tim Burnama maakt zijn 2e van de avond, 2-8 en keeper Joey Hunting bepaald met een benutte strafschop de eindstand op 2-9.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Stan Nijhuis, Hugo Seckel, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Esmaeil Azimi Fashi

Volgende wedstrijd: SSA DVC Dedemsvaart – Heracles Almelo Futsal

Datum: Woensdag 23 maart

Locatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118 in Dedemsvaart

Aanvang: 20:00 uur