Heracles Almelo Futsal wint in Rijssen

In de zaalvoetbal derby tegen Excelsior ’31 uit Rijssen liet Heracles Almelo Futsal er gisteravond geen twijfel over bestaan wie de betere ploeg was. Het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink kwam geen moment in de problemen en speelde zeer geconcentreerd. Puntje van kritiek zou kunnen zijn dat het pas in minuut 11 op voorsprong kwam. Uiteindelijk stond het bij rust wel 0-4 en werd er in een volle Reggehal gewonnen met 1-7. Voor Heracles Almelo Futsal de 3e overwinning op rij.

Vanaf het eerste fluitsignaal laat Heracles Almelo Futsal de bal lekker rondgaan. Excelsior ’31 zakt in en loert op een foutje van de Almeloërs. Die komt er niet. In minuut 11 komt Heracles Almelo Futsal verdiend op voorsprong door een goal van Andrej Piljic na een mooie assist van Stan Nijhuis. Vijf minuten later maakt Jayden Sapulete de 0-2, wederom na een assist van Stan Nijhuis. Tim Burnama maakt een minuut voor rust de 0-3 en in diezelfde minuut maakt Jayden Sapulete zijn 2e van de avond, 0-4.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, al kruipt Excelsior ’31 wat meer uit zijn schulp en komt het op 1-4. Spits Stan Nijhuis maakt in minuut 26 de 1-5. De zeer gedreven spelende Boaz Smits pikt ook een goal mee. In minuut 29 maakt hij de 1-6 en gooit de wedstrijd in het slot. Tim Burnama maakt 3 minten voor tijd zijn 2e van de avond. Eindstand: 1-7. Heracles Almelo Futsal kruipt langzaam naar boven en staat nu op een 4e plek van de ranglijst met 1 punt achterstand op de nummer 3.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete.

Volgende wedstrijd:
datum: vrijdag 17 november
aanvang: 20:30 uur
locatie: Topsporthal IISPA
Tegenstander: ZVV Ede 2