Heracles Almelo Futsal wint in Nijmegen

Heracles Almelo Futsal speelde gisteravond zijn 2e wedstrijd van het seizoen. In Nijmegen was promovendus Morado CF de tegenstander. Het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink was gebrand op een goed reslutaat na het verlies van vorige week. Dat was te zien, want in een zeer eenzijdige wedstrijd, met balbezit 90%/10% en een zeer gretig Heracles Almelo Futsal, werd er na een 1-1 ruststand met 1-5 gewonnen.

Direct vanaf het beginsignaal vliegt Heracles Almelo Futsal er bovenop. Dit gaat wat ongecontroleerd en na een fout achterin komt Morado CF in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong. Dat was het ook wel voor het studententeam uit Nijmegen. Heracles Almelo Futsal pakt de regie en geeft deze niet meer weg. Er worden naar verhouding door de Almeloërs alleen nog te weinig echte kansen gecreëerd. In de 13e minuut maakt Andrej Piljic na een dubbel één-twee met Boaz Smits de terechte gelijkmaker, 1-1.

Na rust zien we hetzelfde spelbeeld. Heracles Almeo Futsal zet de Nijmegenaren direct vast. In de 24e minuut maakt Jayden Sapulete de 1-2 na een goede onderschepping en assist van Ismar Maglajlic. 4 minuten later maakt spits Bilal Boundati de 1-3 na een goede assist van Hugo Seckel. In diezelfde minuut maakt Jayden Sapulete zijn 2e van de avond na opnieuw een assist van Hugo Seckel, 1-4. In minuut 30 schiet Boaz Smits in de verre hoek raak, 1-5. Heracles Almelo Futsal creëert nu kans na kans, het ontbreekt aan de afwerking. Eindstand: 1-5.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Joey Hunting, Jordi Steenbergen, Serhat Sakru, Luciano Matulessy, Jayden Sapulete, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Bilal Boundati, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama.

Volgende wedstrijd:
datum: vrijdag 22 september
aanvang: 20:30 uur
locatie: Topsporthal IISPA
tegenstander: TZR Fermonia Boys