Heracles Almelo Futsal wint in Dedemsvaart

Heracles Almelo Futsal heeft ook zijn 2e uitwedstrijd binnen 1 week weten te winnen. Na de 2-9 zege tegen Walk Inn Boys afgelopen vrijdag, werd tegen de nummer laatst, DVC Dedemsvaart, een 0-8 overwinning behaald. Anders dan de uitslag doet vermoeden ging dat in 1e instantie niet heel gemakkelijk. Na een stroef begin waren de beste kansen voor de thuisploeg. Paal en lat werden geraakt en keeper Joey Hunting moest een keer ingrijpen.

Na 10 minuten is het toch Heracles Almelo Futsal dat op voorsprong komt. Spits Stan Nijhuis schiet uit de draai raakt, 0-1. Dan gaat het snel. Een aantal minuten later is het Abdullah Aykutlu die met een mooie individuele actie de 0-2 maakt. In diezelfde minuut frommelt hij er nog een doelpunt bij, 0-3. Niet veel later is het Tim Burnama die oog in oog met de keeper heel koel blijft en met links scoort, 0-4. Vlak voor rust mag Stan Nijhuis de 0-5 binnen tikken na een assist van Hugo Seckel die niet zelfzuchtig is.

Heracles Almelo Futsal begint sterk aan de 2e helft. DVC Dedemsvaart staat echter goed, maar komt vrijwel niet aan de bal. Het is opnieuw Stan Nijhuis die de score opent en zijn 3e van de avond maakt, 0-6. Yavuz Atesci tekent voor de 0-7 uit een fraaie aanval die hij zelf opzet. En ook het slot komt van hem. Het is diezelfde Yavuz Atesci die de 0-8 maakt, tevens de eindstand. Door de winst blijft Heracles Almelo Futsal bovenaan staan in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Hugo Seckel, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Stan Nijhuis, Esmaeil Azimi Fashi.

Komende vrijdag geen wedstrijd voor Heracles Almelo Futsal. Vrijdag 1 april staat de kraker tegen HHC Hardenberg op het programma, 20:45 uur in de Topsporthal van de IISPA.