Heracles Almelo Futsal wint bij AGOVV 2

Heracles Almelo Futsal heeft na het vieren van het kampioenschap zijn sportieve plicht gedaan en gisteravond de volle buit gepakt in Apeldoorn. Na een aftastend begin en een 0-2 ruststand werd uiteindelijk een 0-6 overwinning geboekt. De statistieken dit seizoen liegen er niet om. 20 gespeeld, 19 overwinningen en een doelsaldo van + 101.

Na een fantastische huldiging vorige week en een groot kampioensfeest moesten de mannen van hoofdtrainer Noel Oude Bennink gisteravond weer aan de bak in de uitwedstrijd tegen AGOVV 2 uit Apeldoorn. 1e keeper Joey Hunting werd vervangen door 2e keeper Akin Karagoz die dat meer dan uitstekend deed en een sterkte partij keepte. Ook jeugdspelers Duncan Gloudemans en Taylan Ayhan draaiden moeiteloos mee, net als Aron Nijland. AGOVV 2 werd vanaf minuut 1 direct vastgezet en kreeg nauwelijks mogelijkheden om een aanval op te zetten. Bij rust stond het 0-2 door doelpunten van Jayden Sapulete en Yavuz Atesci.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. AGOVV 2 werd direct vastgezet. Nu kwamen er wel wat kansen en voetbalde het team uit Apeldoorn zich soms goed onder de druk uit. Alleen ontbrak het aan de afronding. Bij Heracles Almelo Futsal ontbrak het daar niet aan. Spits Stan Nijhuis maakt er in de 2e helft 3, waarvan 1 zelfs uit een man minder situatie. Jayden Sapulete pikt in de 2e helft ook nog een goal mee (zijn 2e), waarmee de eindstand van 0-6 wordt bereikt.

Aanstaande woensdag een leuke wedstrijd op het programma in de topsporthal van de IISPA. Nummer 2 FC Brasil ’77 komt op bezoek, aanvang 21:00 uur.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Akin Karagoz, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Aron Nijland, Duncan Gloudemans, Taylan Ayhan, Hugo Seckel.