Heracles Almelo Futsal verliest thuis van TZR Fermonia Boys

In een zeer vermakelijke eerste helft en een slim spelende tegenstander in de tweede helft verloor Heracles Almelo Futsal vanavond enigzins vertekend van TZR Fermonia Boys. De opponent uit Roermond draait al jaren mee in de top van het zaalvoetbal en die ervaring was te zien. In een gelijkopgaande eerste helft ging het in de tweede helft op een aantal vlakken mis voor het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink. Uiteindelijk werd het 2-8 na een 1-1 tussenstand.

Na een aftastend begin komt Heracles Almelo Futsal lekker in de wedstrijd en is het de beter spelende ploeg. Andrej Piljic drukt dit uit in de score. In minuut 19 maakt hij de 1-0 met een prachtig schot in de kruising. Helaas is het een minuut later alweer 1-1 door een puntertje van de mee opgekomen keeper van Fermonia Boys.

De tweede helft is nog geen 4 minuten oud of de scheidsrechter helpt een klein handje. De bal ligt niet stil, maar de corner en het daaruit voortkomende doelpunt worden goed gekeurd, 1-2. Heracles Almelo Futsal heeft vervolgens nog de pech dat een van richting veranderd schot in het doel beland, 1-3. Het team uit Almelo is het even helemaal kwijt en het slim spelende Fermonia Boys loopt binnen 2 minuten uit naar 1-5.

Positief punt van de avond is de rentree van spits Stan Nijhuis. Hij was in de 1e helft al dicht bij een doelpunt en maakt in minuut 34 met een bekeken schot de 2-5. Vervolgens regent het gele en twee rode kaarten en staat na 40 minuten zuivere speeltijd 2-8 op het scorebord. Een bitter pil voor Heracles Almelo Futsal. Na 3 wedstrijden staat het met 3 punten op een 8e plaats.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Luciano Matulessy, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Bilal Boundati, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis.

Volgende wedstrijd:
datum: vrijdag 13 oktober
aanvang: 20:00 uur
locatie: Sporthal Theereheide, Sint Michielsgestel
Tegenstander: ZVS/Bodemflex