Heracles Almelo Futsal verliest ook 2ee wedstrijd van ZVG Cagemax

Na de 6-1 nederlaag vorige week in Gorinchem moest Heracles Almelo Futsal gisteravond in eigen huis opnieuw zijn meerdere erkennen in ZVG Cagemax. De Almeloƫrs kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong, kregen ook voldoende kansen, maar de bal verdween aan de andere kant in de goal. De opdracht om met minimaal 5 goals verschil te winnen was al een hele zware, maar na een 1-2 achterstand bij rust bijna niet meer te doen. ZVG Cagemax speelde de 2e helft zonder druk en liep uiteindelijk uit naar een 2-6 overwinning. Iedereen had er gisteravond in de topsporthal ook wel vrede mee.

Een prachtig seizoen voor het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink die onlangs zijn contract met een jaar verlengde. Boven verwachting gepresteerd, fantastisch dat je als promovendus zo lang mee hebt gedaan om het kampioenschap. Helaas duurde het seizoen net iets te lang, maar een gevoel van trots overheerst! Nu vakantie vieren en daarna langzaam weer klaarmaken voor een nieuw seizoen!

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Jayden Sapulete, Duncan Gloudemans, Taylan Ayhan, Abdullah Aykutlu, Hugo Seckel, Andrej Piljic, Tim Burnama, Boaz Smits en Furkan Ocalan.