Heracles Almelo Futsal verliest met dubbele cijfers van ZVV Ede

Dat ZVV Ede de terechte kampioen is werd gisteravond in de topsporthal van de IISPA wel duidelijk. Na een goed begin van Heracles Almelo Futsal liet ZVV Ede zijn kwaliteiten zien en liep het over de formatie van hoofdtrainer Noel Oude Bennink heen. Heracles Almelo Futsal, de laatste weken toch al niet in goede doen, werd zeker in de 2e helft bij vlagen overklast. Na een 1-3 ruststand werd het uiteindelijk 3-10 in het voordeel van de kampioen uit Ede. Heracles Almelo Futsal kan de komende weken zijn wonden likken en zich op gaan maken voor de strijd in de nacompetitie.

Heracles Almelo Futsal begint sterk aan deze wedstrijd. Het zet ZVV Ede snel vast en met keeper Furkan Ocalan in de basis komt het in minuut 3 op 1-0 door een doelpunt van Abdullah Aykutlu. ZVV Ede schrikt wakker en komt beter in zijn spel. In de 6e minuut wordt het gelijk uit een intrap, 1-1. Veel uitgespeelde kansen zijn er verder niet, maar ZVV Ede scoort in de 1e helft nog wel 2 keer, beiden opnieuw uit een dood spelmoment, 1-3.

De 2e helft start Heracles Almelo Futsal sterk en gaat op zoek naar de aansluiting. Die komt er helaas niet. Het is ZVV Ede dat in minuut 27 scoort, 1-4. Abdullah Aykutlu doet namens Heracles Almelo Futsal nog iets terug, 2-4, maar in diezelfde minuut wordt het alweer 2-5 door een eigen goal. Heracles Almelo Futsal blijft strijden en toont veerkracht! Duncan Gloudemans maakt in minuut 32 de 3-5. Helaas scoort ZVV Ede vanaf de aftrap de 3-6 waarmee het verzet van Heracles Almelo Futsal is gebroken. ZVV Ede loopt uiteindelijk uit naar een 3-10 overwinning en toont zich een ware kampioen.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Joey Hunting, Aron Nijland, Jayden Sapulete, Boaz Smits, Hugo Seckel, Huseyin Tatci, Duncan Gloudemans, Yavuz Atesci en Furkan Ocalan.

Nacompetitie:
datum: vrijdag 12 mei (uitwedstrijd)
tegenstander: nog onbekend