Heracles Almelo Futsal met dubbele cijfers langs WRZV Zwolle

Heracles Almelo Futsal heeft in een volle Topsporthal van de IISPA opnieuw 3 punten gepakt. WRZV kwam er niet aan te pas. Het team uit Zwolle was onder de indruk van de atmosfeer en de luidde aanmoedigingen vanaf de tribunes en keek al snel tegen een achterstand aan. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 10-3 overwinning voor het team van hoofdtrainer Noel Oude Benink. Door de winst behoudt Heracles Almelo Futsal zijn voorsprong op de naaste concurrenten en blijft het bovenaan staan in de Topklasse-E.

Heracles Almelo Futsal begint goed aan deze wedstrijd en al in minuut 1 wordt er gescoord. Spits Stan Nijhuis speelt zich vrij en maakt 1-0. Een minuut later staat het al 2-0. Jayden Sapulete knalt de bal vanaf de rechterkant diagonaal strak in de rechter kruising. WRZV doet in de 8e minuut van de wedstrijd iets terug. In de spits van dit team loopt een balgoochelaar die het publiek vermaakt met onnavolgbare acties. Hij maakt er 2-1 van. Drie minuten later schiet aanvoerder Serhat Sakru de 3-1 in de touwen. Vervolgens regent het kansen voor de thuisploeg, paal en lat worden meerdere malen geraakt, maar de bal wil er niet in. 3-1 is de ruststand.

De tweede helft is een kopie van de eerste helft, alleen nu gaat de bal er wel in. In minuut 2 maakt Hugo Seckel met een geplaatst schot van afstand 4-1. Drie minuten later scoort WRZV uit een counter, 4-2. Het is aanvoerder Serhat Sakru die in de 8e minuut zijn 2e van de avond maakt en uit een mooie corner de 5-2 binnenschiet. Vervolgens is het woord aan de spits van Heracles Almelo Futsal die ook aardig kan zaalvoetballen, Stan Nijhuis. Hij krijgt het op zijn heupen en scoort 5x op rij. De ene goal is daarbij nog mooier dan de andere. Daarmee zet hij zijn teller voor deze wedstrijd op 6 (!) goals. Tussendoor pikt WRZV ook nog een doelpuntje mee. De wedstrijd eindigt daarmee in een 10-3 overwinning voor Heracles Almelo Futsal.

Volgende week vrijdag, 22 april, wederom om 20:45 uur een thuiswedstrijd. Walk Inn Boys uit Nijkerk is dan de tegenstander.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1

Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Duncan Gloudemans, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Esmaeil Azimi Fashi, André Piljic en Hugo Seckel.

#heracalesalmelo #almelo #futsal #heracles