Heracles Almelo Futsal loopt tegen nederlaag aan in Driel

Heracles Almelo Futsal heeft vanavond zijn 1e nederlaag in de competitie geleden tegen een gretig RKSV Driel. Na een sterk begin en een 0-2 voorsprong wordt het na een spannende slotfase uiteindelijk 4-3 voor het team uit Driel. Doordat ook de directe conccurentie punten heeft laten liggen blijft Heracles Almelo Futsal koploper in de Topklasse-E.

Heracles Almelo Futsal begint sterk aan de wedstrijd en komt in de 5e minuut op voorsprong door een zeer fraai doelpunt van Jayden Sapulete. Met links schiet hij de bal strak in de kruising. 8 minuten later wordt het 0-2 door zeer goed voorbereidend werk van diezelfde Jayden Sapulete (hij speelt een hele sterke wedstrijd). Aanvoerder Serhat Sakru rond af.

Na een discutabele gele kaart aan Heracles Almelo Futsal zijde komt RKSV Driel terug uit de gegeven vrije trap, 1-2. De thuisploeg gelooft er weer in en 4 minuten later wordt het uit een snelle counter zelfs 2-2. Ook Driel ziet nu een gele kaart, maar de man meer situatie wordt door Heracles Almeo Futsal niet benut. Rustand 2-2.

De tweede helft gaat gelijk op en beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Heracles Almelo Futsal raakt de paal en de lat, maar de bal wil er niet in. De keeper van RKSV Driel pakt ook aardig wat ballen. Met nog 10 minuten op de klok komt RKSV Driel op voorsprong door een snoeihard schot. Via de onderkant van de lat beland deze in de goal.

Keeper Joey Hunting maakt nu plaats voor een veldspeler en Heracles Almelo Futsal voert de druk maximaal op. Kans na kans wordt nu gecreƫerd, maar de afronding laat te wensen over. Door een fout achterin komt RKSV Driel op 4-2. In de laatste minuut van de wedstrijd komt Heracles Almelo Futsal nog terug tot 4-3 door een doelpunt van Tim Burnama, maar het mag niet baten. De eerste nederlaag is helaas een feit. Zoals gezegd, geen man overboord, het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink blijft koploper in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal

Joey Hunting, Akin Karagoz, Jayden Sapulete, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Ivan Munoz Boza, Stan Nijhuis, Tim Burnama, Esmaeil Azimi Fashi, Duncan Gloudemans.