Heracles Almelo Futsal laat ZVV Ede 2 kansloos

Heracles Almelo Futsal had gisteravond geen partij aan ZVV Ede 2. Na een 3-0 ruststand stond er na 2 x 20 minuten zuivere speeltijd 6-0 op het scorebord. En daarmee was Heracles Almelo Futsal eigenlijk nog veel te lief voor de gasten. ZVV Ede werd vanaf minuut 1 onder druk gezet en bleef de hele wedstrijd vrijwel kansloos. Complimenten voor de keeper van ZVV Ede, want die hield nog aardig wat ballen tegen. Met deze overwinning blijft Heracles Almelo Futsal in het spoor van de top 3.

Vanaf de aftrap is meteen duidelijk dat dit geen hele moeilijke avond gaat worden voor Heracles Almelo Futsal. Voor een toch wel weer goed gevulde tribune zet het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink de gasten uit Ede meteen onder druk. Dat leidt tot veel kansen en de 1-0 van spits Stan Nijhuis in de 6e minuut. Een minuut later staat het al 2-0 door een goal van aanvoerder Serhat Sakru. Een van richting veranderd schot van Boaz Smits zorgt in de 11e minuut voor de 3-0, tevens de ruststand.

In de tweede helft zien we hetzelfde spelbeeld. Boaz Smits scoort opnieuw van afstand in de 28e minuut. Stan Nijhuis maakt in diezelfde minuut de 5-0. In minuut 30 is het Abdullah Aykutlu die voor de 6-0 tekent. Heracles Almelo Futsal gelooft het daarna wel. Voor het publiek een wedstrijd zonder spanning, wel mooi zaalvoetbal.

Volgende week is LZV Kuyers van oud trainer Robert Johannis de tegenstander. Om 20:30 uur wordt er afgetrapt in Lichtenvoorde.

Selectie Heracles Almelo Futsal
Joey Hunting, Furkan Ocalan, Serhat Sakru, Andrej Piljic, Boaz Smits, Hugo Seckel, Ismar Maglajlic, Abdullah Aykutlu, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Huseyin Tatci.

Volgende wedstrijd:
datum: vrijdag 24 november
aanvang: 20:30 uur
locatie: Hamalandhal
Tegenstander: LZV Kuypers