Heracles Almelo Futsal dendert door!

Heracles Almelo Futsal won gisteravond in een eenzijdige wedstrijd vrij eenvoudig van SC Olympic. Na een minuut stilte uit respect voor en ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers in Turkije en Syrie zag het publiek de Almeloërs na een 4-0 ruststand uitlopen naar een eindstand met opnieuw dubbele cijfers, 10-0! Zo eenvoudig als de cijfers doen vermoeden ging het echter niet. SC Olympic blijft een onvoorspelbaar team en liet dat bij vlagen ook zien. Dankzij o.a. de teamspirit en fitheid voetbalde het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink zich uiteindelijk naar deze zeer ruime overwinning.

Heracles Almelo Futsal start sterk en zet SC Olympic direct onder druk. Dat levert snel kansen op en in minuut 5 opent Jayden Sapulete de score, 1-0. Niet veel later glijdt Hugo Seckel bij de 2e paal de 2-0 binnen. Het is ook Hugo Seckel die de mooiste goal van de avond maakt. Met een geweldige volley ‘alla van Basten’ plukt hij de bal uit de lucht en ramt hij deze (met keeper en al) in de kruising, 3-0. Twee minuten voor rust ontvangt SC Olympic een rode kaart nadat een fantastische stift van Stan Nijhuis uit de goal wordt gerammeld. Helaas voor SC Olympic niet door de keeper, maar een speler. Stan Nijhuis schiet de toegekende penalty hard binnen, 4-0. Tevens de ruststand.

De 2e helft start Heracles Almelo Futsal zeer slordig. SC Olympic krijgt kansen, maar keeper Joey Hunting laat opnieuw zijn goede vorm zien. Pas in minuut 33 loopt Heracles Almelo Futsal verder uit. Boaz Smits schiet de 5-0 rustig binnen na een mooie assist van Stan Nijhuis. In diezelfde minuut maakt Jayden Sapulete er 6-0 van in een lege goal. SC Olympic heeft zijn keeper ingewisseld voor een speler, maar dat pakt voor hen slecht uit. Andrej Piljic maakt de 7-0, Jayden Sapulete maakt zijn 3e van de avond, 8-0 en ook Hugo Seckel schiet zijn 3e van de avond binnen, 9-0. Abdullah Aykutlu schiet in de laatste minuut uit een vrije trap de 10-0 op het scorebord! Heracles Almelo Futsal is met deze overwinning nu koploper in de 1e divisie-c. Het heeft hierbij wel een wedstrijd meer gespeeld dan naaste concurrent ZVV Ede.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Andrej Piljic, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Boaz Smits, Hugo Seckel, Huseyin Tatci en Furkan Ocalan.

Volgende wedstrijd:

datum: 17 februari

aanvang: 20:30 uur

locatie: Sporthal Winschoten, Winschoten

tegenstander: WMC

 

#heraclesalmelo

#futsal

#almelo