Heracles Almelo Futsal blijft thuis ongeslagen en wint van V.V. Drienerlo

Heracles Almelo Futsal heeft in wederom een volle en sfeervolle Topsporthal van de IISPA gewonnen van V.V. Drienerlo. De nummer 4 van de ranglijst had geen schijn van kans tegen een, met name in de 1e helft, ontketend Heracles Almelo Futsal. Het team van trainer Noel Oude Bennink schoot uit de startblokken en besliste het duel al voor rust. Uiteindelijk werd een 7-1 overwinning geboekt. Door de winst behoud Heracles Almelo Futsal zijn voorsprong op de naaste concurrenten en blijft het bovenaan staan in de Topklasse-E.

Binnen 5 minuten is het spits Stan Nijhuis die de 1-0 maakt. Een paar minuten later zorgt Andrej Piljic voor de 2-0. V.V. Drienerlo staat erbij en kijkt ernaar. Heracles Almelo Futsal neemt verder afstand en komt na een kwartier voetballen op 3-0. Jayden Sapulete scoort bekeken. Niet veel later is het opnieuw Stan Nijhuis die tussen 3 man zijn 2e doelpunt scoort, 4-0. Ook Andrej Piljic maakt zijn 2e goal na een goed uitgespeelde aanval. Ruststand 5-0.

De spanning is eraf en dat is na rust ook te zien bij Heracles Almelo Futsal. Tien minuten lang wordt er niet gescoord en na een fout achterin scoort V.V. Drienerlo, 5-1. Het is Yavuz Atesci die weer wat leven in het spel brengt. Vanaf eigen helft zet hij een aanval zelf op en schiet uiteindelijk na een mooie combinatie de 6-1 binnen. Na geel voor V.V. Drienerlo maakt spits Stan Nijhuis uit de man meer situatie zijn 3e goal van de avond en bepaald de eindstand op 7-1.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1

Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Esmaeil Azimi Fashi, Duncan Gloudemans, André Piljic.

Volgende wedstrijden:

Vrijdag 18-3 vs Walk Inn Boys (uit)

Woensdag 23-3 vs Dedemsvaart (uit)

Vrijdag 01-4 vs HHC Hardenberg (thuis)