Heracles Almelo Futsal blijft ongeslagen na winst op ZVV Dynamo Lelystad!

Heracles Almelo Futsal heeft ook zijn vijfde wedstrijd in de competitie winnend weten af te sluiten. In een sfeerloze sporthal in Lelystad werd ZVV Dynamo vrij gemakkelijk aan de kant gezet. Na een 1-5 ruststand werd uiteindelijk een 2-8 overwinning geboekt. Met 15 punten uit 5 wedstrijden gaat Heracles Almelo Futsal aan de leiding in de Topklasse-E.

Na een rommelig begin van de wedstrijd pakt Heracles Almelo Futsal de regie en wordt het in de 8e minuut 0-1 door een hard schot van spits Stan Nijhuis. Twee minuten later is het opnieuw Stan Nijhuis die goed vrij wordt gespeeld en de 0-2 binnenschiet. Heracles Almelo Futsal gaat door en na een kwartier spelen prikt Tim Burnama de 0-3 binnen.

Bij ZVV Dynamo Lelystad ontstaan er onderling wat irritaties. Stan Nijhuis weet hiervan te profiteren en maakt na een goede individuele actie de 0-4. Niet veel later is het Andrej Piljic die ook zijn goal meepikt en de 0-5 binnenschiet. Vlak voor rust doet ZVV Dynamo Lelystad nog iets terug waardoor er een 1-5 ruststand op het scorebord staat.

ZVV Dynamo komt goed uit de kleedkamer en begint sterk aan de 2e helft. Keeper Joey Hunting is echter zeer alert en redt een aantal keren knap. Na een domme gele kaart aan Dynamo zijde wordt de man meer situatie rustig uitgespeeld door Heracles Almelo Futsal. Stan Nijhuis maakt zijn 4e van de avond, 1-6.

In de 18e minuut van de 2e helft doet ZVV Dynamo Lelystad iets terug een maakt het een mooie goal, 2-6. Heracles Almelo Futsal consolideerd. Met nog 3 minuten op de klok maakt Jayden Sapulete de 2-7. Uiteindelijk is het Andrej Piljic die in de laatste minuut van de wedstrijd de 2-8 eindstand op het scorebord zet.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1:

Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Stan Nijhuis, Hugo Seckel, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci, Ivan Munoz Boza

Volgende wedstrijd: HHC Hardenberg – Heracles Almelo Futsal

Datum: Woensdag 10 november

Locatie: Sporthal De Slag, Sportboulevard 3 in Hardenberg

Aanvang: 20:30 uur