FC Brasil ’77 kansloos tegen Heracles Almelo Futsal

Heracles Almelo Futsal had gisteravond geen kind aan de nummer 2 in de competitie FC Brasil ’77. Het team uit Terborg zou bij een gelijkspel ook zijn gepromoveerd naar de eerstedivisie, maar was kansloos tegen Heracles Almelo Futsal. In een (voor de woensdag) goed gevulde Topsporthal werd al snel duidelijk dat Heracles Almelo Futsal geen punten ging laten liggen. Met een 9-1 overwinning  onderstreepte het de terechte kampioen te zijn van de Topklasse-E.

Heracles Almelo Futsal begint sterk aan deze wedstrijd en al in minuut 3 ligt de bal erin. Spits Stan Nijhuis is de doelpuntenmaker. FC Brasil ’77 krijgt ook (grote) kansen, maar keeper Joey Hunting houdt zijn doel met prachtige reddingen en katachtige reflexen schoon. Halverwege de 2e helft maakt aanvoerder Serhat Sakru de 2-0. Linkerspits Jayden Sapulete laat ook zijn talent zien. Uit een corner schiet hij de bal met links vol in de kruising. Bij rust staat het uiteindelijk 4-0. Stan Nijhuis slalomt door de verdediging van FC Brasil ’77 heen en prikt de bal in de goal.

De 2e helft is nog geen 3 minuten oud of het is al 5-0. Jayden Sapulete pikt de bal op en geeft de assist op Stan Nijhuis. In de 10e minuut is het Hugo Seckel die zich op rechts goed vrijspeelt en Aron Nijland in staat stelt om te scoren, 6-0. Een paar minuten later is het opnieuw Aron Nijland die weet te scoren. Met links schiet hij de bal onder de keeper door, 7-0. FC Brasil ’77 krijgt zijn eretreffer. Het is oud Heraclied Marijn de Kler die de 7-1 maakt. In de laatste minuut van de wedstrijd pikt Tim Burnama ook zijn goal mee, 8-1. Het slot is voor spits Stan Nijhuis. Hij maakt zijn 4e van de avond, 9-1 en is daarmee topscorer van de Topklasse geworden met een totaal van 42 (!) goals.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Esmaeil Azimi Fashi, Aron Nijland, Tim Burnama, Hugo Seckel.

#heracalesalmelo #almelo #futsal #heracles