Dubbele cijfers voor Heracles Almelo Futsal!

Heracles Almelo Futsal won gisteravond in een bomvolle IISPA (in de rust moest er een extra tribune worden uitgeschoven) van LZV. Het team uit Lichtenvoorde, waar oud trainer Robert Johannis aan het roer staat, kwam er niet aan te pas. In hoog tempo speelden de Almeloërs zich naar een 5-0 ruststand en uiteindelijk overwinning met dubbele cijfers, 10-0!

LZV is in Almelo voor maar 1 ding, zolang en zoveel mogelijk tegenhouden, dat is wel duidelijk. En dat lukt aardig in de 1e minuten. Pas in de 12e minuut breekt Heracles Almelo Futsal de ban. Boaz Smits maakt de 1-0 met een bekeken schot. Daarna gaat het snel. Twee minuten later loopt Abdullah Aykutlu de 2-0 binnen en maakt Stan Nijhuis de 3-0 (min. 17) en de 4-0 (min. 18). Yavus Atesci zet de 5-0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft gaat het team van hoofdtrainer Noel Oude Bennink door en blijft het in een hoog tempo spelen. Hugo Seckel maakt in minuut 25 de 6-0. Drie minuten later is het Abdullah Aykutlu die zijn 2e van de avond binnenschiet, 7-0. Het tempo gaat nu iets omlaag aan Heracles Almelo Futsal kant en LZV komt er af en toe snel uit via een counter. Keeper Joey Hunting is scherp en houdt zijn doel schoon. Andrej Piljic pikt een goal mee in minuut 35, 8-0. Boaz Smits maakt zijn 2e van de avond in minuut 37 (9-0) en wie anders dan Stan Nijhuis schiet in de laatste minuut van de wedstrijd de dubbele cijfers op het scorebord, 10-0!

Heracles Almelo Futsal blijft met deze ruime zege in het spoor van ZVV Ede en verstevigd met name op doelsaldo zijn 2e positie op de ranglijst. Volgende week staat er een zware uitwedstrijd op het programma. De nummer 3, PKC ’83 uit Groningen, is dan de tegenstander. Er wordt die avond om 21:30 uur in Sporthal Europapark in Groningen afgetrapt.

Selectie Heracles Almelo Futsal 1
Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Yavuz Atesci, Joey Hunting, Andrej Piljic, Tim Burnama, Stan Nijhuis, Jayden Sapulete, Boaz Smits, Hugo Seckel, Huseyin Tatci en Furkan Ocalan.