Almelo FC1 walst over promovendus Dedemsvaart ZV1 heen

In deze doordeweekse competitiewedstrijd in -en tegen Dedemsvaart is Almelo FC1 op stoom en laat het niks heel van de tegenstander. Met snel combinatiespel en mooie goals komt Almelo FC1 geen moment in gevaar en worden dubbele cijfers op het scorebord gezet, 0-11. Wedstrijdsponsor: Rent Your Bus.

Vanaf de 1e seconde vliegt Almelo FC1 er bovenop. Dat resulteert meteen in grote kansen. Het is met name spits Stan Nijhuis die het in de 1e minuten op zijn heupen heeft. Na 10 minuten staat het al 0-4 na twee goals met links van de spits, een assist op Jayden Sapulete en een assist op Ivan Munoz Boza.

Almelo FC1 neemt wat gas terug, maar blijft Dedemsvaart ZV1 continu onder druk houden. 1 minuut voor rust zet aanvoerder Serhat Sakru van achteruit sterk door en schiet met binnenkant voet de bal in de kruising, 0-5.

Na de pauze gaat Almelo FC1 gewoon door. Dedemsvaart ZV1 komt er niet aan te pas en na 10 min. staat het al 0-8 na goals van Stan Nijhuis, de 2e van Ivan Munoz Boza en Andrej Piljic. Met nog 10 minuten op de klok maakt Stan Nijhuis zijn 4e van de avond, 0-9. Hugo Seckel zet met een mooi uitgespeelde goal de 0-10 op het scorebord.
Het slotakkoord is voor Jayden Sapulete die na een geweldige assist van Steve Lemaire zeer fraai zijn 2e van de avond maakt, 0-11. Mooie aan deze avond is dat Jesper Wind de laatste 5 minuten keeper Joey Hunting mag vervangen en zijn debuut maakt in het 1e.

Wedstrijdselectie Almelo FC:
Joey Hunting, Jesper Wind, Esmaeil Azimi Fashi, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Jayden Sapulete, Stan Nijhuis, Steve Lemaire, Ivan Munoz Boza, Hugo Seckel, Andrej Piljic.

Volgende week vrijdag, 9 oktober, speelt Almelo FC1 zijn volgende wedstrijd om 21:00 uur tegen Walk Inn Boys 1 in sporthal de Corlaer in Nijkerk.